Публикация

„ЛИНА” – Сливен отвори нова манипулационна на бул. „Стефан Караджа” №4

„ЛИНА” – Сливен отвори нова манипулационна на бул.  „Стефан Караджа” №4

Медицинска лаборатория „ЛИНА” отвори втора манипулационна на удобна локация в град Сливен. Новият адрес се намира на бул. „Стефан Караджа” №4, в близост до къща-музей „Хаджи Димитър”.

 

Пункт за вземане на антигенни тестове в Сливен

 

Работното време на манипулационната от понеделник до петък е 07:00 ч. - 16:00 ч., и събота -  07:00 ч. - 12:00 ч. За удобство на пациентите към  момента  тя действа като пункт за вземане на антигенни тестове за COVID-19. В нея, до изчерпване на количествата, се предлагат от тестовете, осигурени от държавата. За тях се заплаща 10 лв. такса за пробовземане, анализ, административно обслужване и обезвреждане на биологичния материал. „Зеленият сертификат” от отрицателен резултат се получава по два начина – на място или чрез SMS. Валидността му е 48 часа.

 

Скоро в манипулационната на бул.  „Стефан Караджа” №4 ще се предлагат и другите изследвания, които „ЛИНА” извършва. Дотогава пациентите могат да посещават  лабораторията на ул. „Криволак” №9, ет. 2 (понеделник до петък - 7:00 ч. - 18:00 ч., събота - 7:00-12:00). В нея важат и месечните профилактични кампании на „ЛИНА”.

 

 

 

Коментари