Публикация

Весели празници

Весели празници

Благодарим на всички лоялни последователи на "Дигитален колеж по диабет" - най-големия информационен и обучителен хъб за научни постижения, нови тенденции и терапии при диабета. Въпреки вашата заетост, Вие не изневерихте на своята жажда за знания и следвахте всяка нова публикация. 

Последните две години преминаха под знака на пандемията от COVID-19, но броят на диагностицираните с диабет пациенти се увеличава с тревожни темпове. Според последните данни, около 425 милиона души страдат от диабет в световен мащаб. Трима души се диагностицират с диабет на всеки 10 секунди и един умира поради усложнения, свързани с болестта.

 

Очаквайте най-актуалното от света на диабета и през новата 2022 година!

"Дигиталния колеж по диабет" ще продължи и през 2022 г. да Ви предоставя лесен достъп до информация за медицинските стандарти по отношение на профилактиката, диагностиката, лечението и проследяването на заболяването, съобразени с международно възприетите изисквания за работа в болничната и извънболнична помощ.

 

Очаквайте новите видео материали от водещите имена в гилдията, ревюта от наши и международни форуми, научни обзори на последните проучвания в областта на диабета.

 

Бъдете здрави! Светли празници!

 

Коментари