Публикация

Саниране и дезинфекция

Саниране и дезинфекция

Sani System BUSINESS

ИДЕАЛЕН ЗА МАЛКИ СРЕДИ, като офиси, клиники, кабини, стоматологични кабинети, центрове за красота, автомобили…

Polti Sani System – Business е патентована система за парна дезинфекция, разработена в сътрудничество с Факултета по Медицина и хирургия на Държавния университет в град Павия (Италия) и предназначена да дезинфекция на средата, изложена на риск от биологично замърсяване и за намаляване на наличието на вируси, бактерии, гъбички и спори в среда с риск от биологично замърсяване.
ЕФЕКТИВНОСТ 99,999% *

Патентованата технология SUPERHEATED CHAMBER използва наситена, суха и силно нагрята до 180°C пара, която дезинфекцира без контакт и изсъхва бързо, като намалява риска от кръстосани инфекции и убива до 99,999% * от вируси, микроби, бактерии, гъбички и спори.
БЪРЗА И ЧЕСТА САНИТИЗАЦИЯ

Polti Sani Business е идеалният инструмент за хигиенизиране няколко пъти на ден. Компактният му размер позволява лесно използване дори на малко пространство.
БЕЗ ВРЕМЕ ЗА ОЧАКВАНЕ

В края на операциите стаите могат да се използват незабавно: наситената, суха и прегрята пара действа за няколко секунди и изсъхва бързо: няма да са необходими допълнителни обработки
БЕЗОПАСНО ЗА ТЕЗИ, КОИТО ГИ ИЗПОЛЗВАТ

Polti Sani System Business използва чешмяна вода и HPMed, екологично чист препарат, който може да се използва в присъствието на хора и животни

Коментари