Публикация

CredoWeb награждава 100-те най-активни медици!

CredoWeb награждава 100-те най-активни медици!

Краят на годината е повод за равносметка. През цялата 2021 г. поднасяхме на медицинската общност важна и актуална информация, както от областта на науката, така и от здравнополитическия сектор. Публикувахме обучителни и други презентации, видео материали и статии на едни от най-добрите специалисти в страната. Създадохме десетки медицински дискусии, където се обсъждаха научни новости, въпроси от клиничната практика, както и обществено-политически теми. Проверявахте знанията си в обучителния модул с тестове, за които получавате кредити и сертификати. 

 

Ние от екипа на CredoWeb Ви благодарим за интереса и участието в различните виртуални събития, обучения! Затова решихме да отличим най-активните от вас, като излъчим 100-те лекари и фармацевти, които редовно влизат в платформата, за да са в крак с последните научни новости. Те ще получат специална грамота, като през следващите седмици ще представим по-подробно, кои са те и кое ги мотивира да разширяват непрекъснато знанията си.

Пълен списък може да намерите в прикачения по-долу файл. 

Лекар и фармацевт, препоръчан от CredoWeb

Критериите, по които сме номинирали дигитално активните медицински специалисти, са обективни. Всеки профил трупа точки за:

  • Посещение в платформата;
  • Прочетени публикации;
  • Участие в дискусии;
  • Преминати обучения;
  • Направени коментари.

Сред номинираните медици се открояват първите трима - д-р Донка Атанасова, ендокринолог от Стара Загора с 443 активности, д-р Людмила Костова, ОПЛ от Враца, с 413 активности и д-р Милка Ганева, ОПЛ от Варна, с 305 активности. Има представители на 22 специалности, като най-много са ендокринолози, кардиолози, невролози и общопрактикуващи лекари. В първата десятка се открояват и трима фармацевти - маг.-фарм. Мария Мървакова
Маг.-фарм. Марийка Жайгарова - и двете от Пловдив, както и Пом.-фарм. Ниделина Петкова от Варна.

Кампанията "Лекар/фармацевт, препоръчан от CredoWeb" ще продължи и през 2022 г. 

Нашата кампания "Лекар/фармацевт, препоръчан от CredoWeb" ще продължи и през следващата година. За да поддържаме жив интереса на медицинските специалисти към съдържанието в платформата, подготвяме поредица от нови интересни публикации, обучения, презентации и видео материали. 

 

Ще продължим да ви изпращаме покани за интересни събития, дискусии и обучения. CredoWeb е единствената професионална медицинска платформа в България, която е насочва съдържанието към потребителите си според тяхната специалност и интереси. 

 

Благодарим, че сте с нас, че имате активна позиция по въпроси, които вълнуват медицинската общност в страната и я споделяте с нас! 

Прикачени файлове

100digital-2021.pdf

Коментари

Благодаря Ви за високата оценка!!
Пожелавам на целият екип на CredoWeb, светли Коледни празници и успешна 2022 година. До този момент ,бяхте много актуални и полезни за всички,които посещават тази платформа. Поддържахте жив интереса към поднесената информация. Пътят на Знанието има следната йерархия:
• ИНФОРМАЦИЯ
• ЗНАНИЕ
• НАЧИН НА МИСЛЕНЕ
Тази важна система на мислене е много важна за мен и затова я споделям с Вас и я следвам в живота си.
На всички пожелавам здраве и дълъг живот.