Публикация

Двама лекари от "Токуда" ми върнаха нормалния живот

Двама лекари от "Токуда" ми върнаха нормалния живот

Искам да споделя възхищението и огромната си благодарност към двама лекари от УМБАЛ „Токуда“: началника на Отделението по интервенционална гастроентерология д-р Петко Карагьозов, дм, и към д-р Иван Тишков.

 

Това се казва в писмо до КредоУеб на инж. Мирослав Дилов, управител на „Строй Корект 2003“ ЕООД.

 

Пиша във връзка с вашата инициатива, защото искам повече хора да узнаят кой може да им помогне и да ги спаси от страданията, заявява той.

Д-р Карагьозов и д-р Тишков са специалисти на световно ниво

като компетентност, като разчитат в работата си и на отлично техническо обезпечаване, осигурено от водещото лечебно заведение у нас.

 

Доказателство за това е и фактът, че двамата медици успешно опровергаха диагноза на ръководител на Отделение по гастроентерология във Военна болница в Берлин,

изтъква пациентът.

 

Споделя, че неговата история е много дълга и няма да навлиза в детайли, но двамата медици винаги, когато има нужда, откликват на неговите проблеми.

 

„В резултат на техните усилия сега живея нормален живот. Възползвам се от вашата инициатива, за да изразя чрез вас моята БЕЗКРАЙНА БЛАГОДАРНОСТ към тези ЛЕКАРИ!“, завършва писмото си инж. Дилов.

 

Д-р Карагьозов
Д-р Карагьозов

 

 Д-р Петко Карагьозов, дм, е завършил медицина през 2004 г. в     Медицински университет-София.

 

 Има множество специализации у нас и в чужбина - в болница      „Шонан Камакура“, Канагава, Япония, в болница                                „Елизабетинен“, Линц, Австрия, в Германия, Чехия, Холандия,     Италия, Израел и САЩ, както и обучение за преподаване на  ендоскопия (Рим, 2017 г.).

 

Oт 2017 г. е серитифициран обучител по холангиопанкреатоскопия със система SpyGlass DS и провежда обучения на лекари от Централна и Източна Европа, Близкия Изток и Северна Африка.

 

Д-р Тишков
Д-р Тишков

 

 Д-р Иван Тишков завършва медицина в Медицински  университет „Проф. Д-р Параскев Стоянов“ – Варна. 

 

 Преминал е ендоскопски курсове на обучение в Чехия, Румъния   и др., както и посещения на гастроентерологични и   ендоскопски симпозиуми в Германия, Испания, Италия, Чехия, Сърбия и Румъния.

 

 Има съвместни научни публикации с д-р Петко Карагьозов в  български и европейски издания.

 


Очакваме и вашата история за лекаря или лекарите, които са оставили отпечатък в живота ви. Да разкажем заедно за добрите лекари!

 

Коментари