Публикация

Д-р Юлияна Йоргова: Инфлуцид отговаря на всички изисквания за лечение на COVID-19 при децата

Д-р Юлияна Йоргова: Инфлуцид отговаря на всички изисквания за лечение на COVID-19 при децата

През последните седмици COVID-19 засегна доста тежко децата от нулева до ученическа възраст. Броят на заразените продължава да нараства, а вече стана ясно, че и малките пациенти страдат от постковид синдром. Зачестяват и случаите на грип, което допълнително усложнява здравната ситуация в страната.

 

Д-р Юлияна Йоргова, педиатър в гр. Варна, е един от многото специалисти, които се доверяват на Инфлуцид като успешно терапевтично решение за своите пациенти с COVID-19.

 

Инфлуцид има широко антивирусно действие спрямо грипни и други респираторни вируси, включително и към сезонни коронавируси. Доказан е и неговият цитопротективен, противовъзпалителен и имуномодулиращ ефект. Благодарение на тези негови качества д-р Юлияна Йоргова разчита на Инфлуцид не само за лечение в острата фаза на заболяването, но и за последващо профилактиране на постковид синдрома при децата.

 

Във видеото можете да се запознаете по-подробно с нейния опит в лечението на SARS-CoV-2 инфекцията в детска възраст. Д-р Йоргова споделя и интересен случай на нейни пациенти, които са се сблъскали с тежък рецидив на заболяването.  

Коментари