Публикация

Конкурс - "Отличник в Дигитален Колеж по Диабет"

Конкурс - "Отличник в Дигитален Колеж по Диабет"

CredoWeb ще продължи да отличава най-активните лекари в Дигитален колеж по диабет и през 2022 година.

Сертификатът "Отличник в Дигиталния Колеж по Диабет" ще се присъжда на всеки 6 месеца за най-последователно участие и брой преминати обучения с последващ тест.

 

Колежът по диабет се провежда онлайн в обучителната платформа на CredoWeb, което Ви  дава възможност да влизате в удобно за Вас време и място, както и да избирате от множество различни теми и формати, с които да надграждате своя професионален опит.

 

Към момента в колежа са публикувани 64 обучителни материала, групирани в три типа за по лесна навигация – видеоматериали +тест, ревюта от медицински събития и научни обзори на последните новини в областта на диабета.


Видео материалите в Дигиталния колеж по диабет завършват с тестова задача, с която всеки медицински специалист може да направи проверка на усвоените знания. При успешно завършен тест получавате сертификат за съответната тема, който може да добавите в електронен вид към профила си или да разпечатате. 


Дигиталният колеж по диабет е проект  на CredoWeb в партньорство с иновативната компания Eli Lilly под ръководството на Научен борд  в лицето на водещите имена в гилдията - проф. Цветалина Танкова, проф. Мария Орбецова, проф. Здравко Каменов, доц. Мила Бояджиева, доц. Пламен Попиванов.

 

За последните 3 години Дигиталеният колеж по диабет се утвърди като водещия за България  информационен и обучителен хъб  за научни постижения, нови тенденции и терапии при диабет.

 

СТАНИ ОТЛИЧНИК В ДИГИТАЛЕН КОЛЕЖ ПО ДИАБЕТ! 

 

Станете част от Дигитален колеж по диабет и надграждайте своя професионален опит лесно, удобно и напълно безплатно >>>

Коментари