Публикация

Д-р Невин Садъкова: CredoWeb e платформата, от която всеки лекар има нужда

Д-р Невин Садъкова: CredoWeb e платформата, от която всеки лекар има нужда

Д-р Невин Садъкова е сред най-активните в платформата лекари и носител на грамотата „Лекар, препоръчан от CredoWeb”. Има над 25 години стаж като лекар, а в последните 2 г. е на първа линия в борбата с COVID-19. От началото на пандемията не е спирала да приема пациенти.

В медицинската практика на д-р Садъкова има около 3500 души

Освен за пациенти от община Момчилград, тя се грижи за здравето и на хора от съседните общини Кирковска и Джебел. Родена е в Севлиево. През 1995 г. завършва МУ – Стара Загора, а през 2004 г. придобива специалност „Обща медицина“. Заради отдадеността към професията през 2006 г. е удостоена с приза „Семеен лекар на годината“. Тя е може би най-известната поетеса сред медиците. През 2010 г. нейната песен „Живот за всички“ става химн на Националното сдружение на общопрактикуващите лекари в България.


Ето какво сподели д-р Садъкова пред нашия екип:


„В платформата ми харесват различните и актуални теми, които се засягат, както под формата на уебинари, така и като кратки презентации, които мога да гледам, когато имам свободно време.


Въпросите, които мога да задавам на различните добри специалисти, и да получа удовлетворяващ отговор за това, са много ценни за моята практика.


Мога да проследявам въпросите и мненията, дадени от колеги, и да почерпя от техния опит.


Мога да кажа, че това е платформата, от която всеки лекар има нужда и би могъл да поддържа своето развитие като лекар“.

Отличието „Лекар, препоръчан от CredoWeb”

се дава на базата на обективна оценка за поведението на медиците в платформата за дадена календарна година - участия в обучения, дискусии, преглед на публикации, коментари и др. В края на всяка година Кредоуеб ще обявява и награждава 100-те най-активни дигитално лекари и фармацевти.

Коментари

Уважаема д-р Садъкова!

Желая Ви здраве и дръзновение, търпение и сили!

Петър  Галев
8 фев 2022 22:32

Драга д-р Садъкова, обръщам се към Вас с благодарност и с пожелание да сте здрава, много щастлива и все така успешна! Пациентите Ви са благословени с лекар като Вас!

 Браво! Това е само за похвала!

Честито!

Здравейте д-р Садъкова.Поздравявам Ви за  този  заслужен успех.Радвам се също ,за това  че  сте  завършили в МФ гр. Стара  Загора.Заедно  с  моят съпруг сме преподавали  и  възпитали много  успешни  млади  лекари като   Вас . Затова  всеки   техен успех  ни  носи  радост и удовлетворение.За  съжаление Д-р Мутавчиев  не е вече  всред нас.Пожелавам Ви  здраве  и все  така   да  подържате своята  квалификация и знания.