Публикация

Включете се в уебинар за комуникация с медицински специалисти

Включете се в уебинар за комуникация с медицински специалисти

Безплатен уебинар с четирима вдъхновяващи презентатори от четири световни компании е посветен на голямата тема за дигиталната комуникация между фармацевтичните компании и медицинските специалисти.

 

Събитието стартира на 17 февруари, четвъртък, от 16 часа. Може да се запишете за участие на този линк! 

Достатъчно е да въведете име, месторабота и имейл, за да слушате презентациите! Уебинарът е предназначен основно за служители на фармацевтични компании. 

 

Пол Симс

 

Сред участниците е създателят на CredoWeb д-р Петър Велев. Уебинарът ще бъде модериран от Пол Симс (Paul Simms), който дълги години водеше Eyeforpharma, сега Reuters Events, където висшият мениджмънт на фармацевтичната индустрия обменя опит, насоки и нови тенденции в бранша. Ето и останалите трима лектори: 

  • Heléna Bargiel, UCB
  • Chris Easton, Takeda
  • Dirk Otto, Boehringer Ingelheim

Всички говорят за Customer Experience, но истината е, че все още са в плен на модели и процеси, които компаниите използват от години като например създаването на собствени сайтове, портали и приложения.  

 

Задавате ли си въпроса  защо  тогава мениджърите на фармацевтични компании  продължават да инвестират толкова много средства и време  в разработката на собствени портали и платформи? В същото време повечето хора предпочитат да използват големи платформи за дейностите, които ги интересуват - например вместо да търсят поотделно уебсайта на различни хотели, те просто влизат в TripAdvisor. 

 

Изследванията показват, че много лекари предпочитат  нeутрални, експертни, лесно достъпни онлайн пространства, където  могат да водят задълбочени разговори и дискусии,  да разширят и обновяват медицинските си познания и да имат  удобен  и надежден  достъп до  мрежа от колеги по всяко време, от всяко място и устройство. Здравните специалисти  променят навиците си и имат нови очаквания   за клиентско преживяване; корпоративните  уебсайтове постепенно отстъпват място на неутрални, надеждни експертни  платформи с широк набор от възможности. Добре е  да сме в крак с тази промяна. 

 

Включете се в уебинара, за да чуете нови интересни коментари и мнения!

Коментари