Публикация

Пациент на МБАЛ „Централ Хоспитал“: "Благодаря, мили хора, че ви има!"

Пациент на МБАЛ „Централ Хоспитал“: "Благодаря, мили хора, че ви има!"

Не мога да опиша своята благодарност към прекрасния колектив на Отделението по Медицинска онкология в „Централ Хоспитал“ и към

д-р Илиева

началника д-р Румяна Илиева, която от 7 години вече стриктно следи моето състояние. Това е написала Здравка Кузманова, която е избрала да се лекува тук чак от Трявна.

Ето какво още споделя тя:

Започнах своето лечение през 2015 г. Бях много изплашена в тази нова за мен ситуация. Когато чух диагнозата, ми прозвуча ми като смъртна присъда и бях истински уплашена. Но колективът, който работи и се грижи за болните на високо професионално ниво, ми помогна да се преборя със стреса и да преодолея неизвестността, която ме измъчваше силно. В "Централ Хоспитал" всички бяха дружелюбно настроени и лечението ми в продължение на 6 месеца премина спокойно.

Д-р Илиева следи състоянието й

Кузманова обяснява, че сега продължава да посещава болницата за консултации. Наблюдението провежда д-р Илиева, която е отличен специалист и изключителен човек, винаги намира начин да подкрепи болния, да му вдъхне кураж и надежда.

 

Освен нея целият медицински екип е от хора, които са винаги внимателни, мили и добри. Всички в отделението са със съзнанието, че трябва да помагат на хората в нужда, да проявяват разбиране и съпричастност, а това отношение е безценно и много важно за пациентите - дава им спокойствие и сигурност. 

Животът за Здравка продължава

„Животът за мене продължава! Благодаря, мили хора, че ви има!“, заявява пациентката в благодарствения адрес и им пожелава да бъдат здрави и много успешни.

 

 

Коментари