Публикация

Д-р Тодоров: Колдисепт наноСилвър бързо овладява възпалението и премахва болката и дискомфорта при заболявания на уши, нос и гърло

Д-р Тодоров: Колдисепт наноСилвър бързо овладява възпалението и премахва болката и дискомфорта при заболявания на уши, нос и гърло

Новият вариант на COVID-19 доведе до рекорден ръст на засегнатите, включително и при децата. В детска и младежка възраст инфекциите като цяло са по-малко критични, тъй като вирусът често се неутрализира още в горните дихателни пътища. И при децата обаче са възможни случаи на тежко протичане на болестта.

 

Вижте видеото с д-р Тодор Тодоров, семеен лекар и педиатър от София, който споделя опита си в:

  • лечението на респираторни вирусни инфекции в семейства с деца в предучилищна и училищна възраст;
  • приложението на спрей за нос и спрей за гърло Колдисепт наноСилвър с уникален дизайн (наноколоидно сребро и карагенанови съединения от ирландския мъх).

Според наличните научни данни прилагането на йота-карагенан локално под формата на спрей може да бъде ефективна и безопасна профилактика и лечение на SARS-CoV-2 инфекции. Спрейовете Колдисепт наноСилвър, съдържащи карагенани, потискат възпроизвеждането на вирусите, включително SARS-CoV-2, без да увреждат лигавицата и без нежелано странично действие.

 

Колдисепт наноСилвър - спрей за нос и за гърло, доказано облекчават тежестта на симптомите при инфекции на горните дихателни пътища, ускоряват възстановяването и намаляват риска от тежко протичане на респираторните инфекции, включително SARS-CoV-2.

Коментари