Публикация

Д-р Соня Кръстева: В CW намирам полезна информация - интересни статии и интервюта

Д-р Соня Кръстева: В CW намирам полезна информация - интересни статии и интервюта

Д-р Соня Кръстева, лекар в Клинична лаборатория на "УМБАЛ „Св. Георги“, е сред отличените 100 най-активни лекари в CredoWeb.


Класацията „Лекар/фармацевт, препоръчан от CredoWeb“ бе обявена за първи път в края на миналата година. Отличените лекари или фармацевит в нея са избрани на база обективна оценка за поведението им в платформата - участия в дискусии, обучения, преглед на статии и видео материали, коментари и др.

Ето какво сподели д-р Кръстева с нашия екип:

"Ползвам платформата активно, защото намирам много интересни статии и интервюта.

Включвам се редовно и в дискусиите, в които участват колеги от различни специалности. Имала съм възможност да задавам въпроси – например за лечението при COVID-19 и повлияването му от различни медикаменти. Колеги споделят какви лекарства са използвали и какво наблюдават.  Най-ценни за мен са коментарите на колеги.  

 

Особено интересна беше дискусията за ваксините. Моят въпрос беше за случай от практиката: „Трябва ли пациента да се ваксинира, ако има носителство на австралийския ген?“.

Съобщенията, които полувам на имейла, са много удобни

Хубаво е, че на имейл получаваме директен достъп и можем да следим, когато някой се включи в дискусията – аз лично си пазя тези уведомления на пощата.

 

Следя и намирам полезна информация и за иновативни лечения на онкологични заболявания - рак на гърдата. Чисто медицинската проблематика се допълва и от информации за рамкови договори, споразумения, което е полезно за цялото съсловие. 

Коментари