Публикация

Конгресът по неврология 2022 ще се проведе хибридно през юни

Конгресът по неврология 2022 ще се проведе хибридно през юни

XXI Национален конгрес по неврология ще се проведе в периода 2-5 юни 2022 г., в конгресния център на хотел Интернационал, к. к. Златни пясъци. Анонсът за него вече е публикуван на страницата на Българското дружество по неврология (може да го видите по-долу в прикачения файл). Предвижда се събитието да се проведе хибридно - т.е. достъпът до презентациите ще бъдат както на живо, така и онлайн.

 

"Усложнената ситуация, в която всички живеем, не намали желанието ни да се събираме заедно, да обменяме опит, нови идеи, а също и да създаваме нови партньорства. Неврологията е специалност, която получи своето развитие, а всички ние сме част от общия ни прогрес. Нека се видим отново – на живо и онлайн по време на най-голямото събитие в нашата област, за да продължим заедно напред.

 

И тази година конгресът ще се проведе в хибридна форма, при спазване всички мерки за безопасност. Очакваме актуални лекции от български и чуждестранни колеги, интересни постери и клинични случаи, новости от фарма индустрията, както и дискусии, които да ни напомнят защо е важно да бъдем заедно. Ще ви очаквам и ще се радвам да се срещнем отново на предстоящия конгрес!" - това се казва в обръщение към специалистите на акад. Иван Миланов, председател на дружеството. 

 

Прикачени файлове

First-Ann_NEUROLOGY2022.pdf

Коментари