Публикация

БЪЛГАРСКИ ФАРМАЦЕВТИЧНИ ДНИ 2022г.

БЪЛГАРСКИ ФАРМАЦЕВТИЧНИ ДНИ 2022г.

 

Петнадесетото издание на Български Фармацевтични Дни, най-значимото събитие в календара на Българския Фармацевтичен Съюз, ще се проведе в периода 24 - 26 юни, 2022 г. в Гранд Хотел Пловдив, гр. Пловдив.

 

Успехът и популярността на форума нарастват с всяка изминала година. В него участва фармацевтично съсловие, както и представители на държавни институции, академичната общност, студенти, производители, дистрибутори, представители на сродни български и международни организации, както и много специалисти в сферата на здравеопазването. 

 

През 2022 г. ще усетите духа на иновативното, различното, полезното. Ще имате възможност да получите отговори на много въпроси, както и да се запознаете с последните открития и тенденции в сектора. Специализираното изложение ще започне още от първия ден на събитието, петък, 24 юни.

 

Фокусът на Български фармацевтични дни 2022 ще бъде трудовоправните отношения, отговорности и права на фармацевта.

 

За поредна година част от събитието ще бъде и откритото изложение „Попитай фармацевта“, което ще се проведе на  24 и 25 юни в Централната пешеходна част на града от 10:00 до 18:00 ч. Изложението е насочено към широката общественост и цели да популяризира продуктите и услугите предлагани в аптеката, както и ролята на магистър-фармацевта, като най–достъпният медицински специалист.

 

Артистичният и аристократичен Пловдив, номиниран за "Най-добра европейска дестинация за 2022 г." отново ще бъде домакин на най-големия форум за фармацевтичното съсловие.


Не пропускайте да станете част от Български фармацевтични дни 2022 г. 

 

Регистрирайте се ТУК.

Коментари