Публикация

Редки, но не сами: В подкрепа на хората, които се грижат за своите близки, живеещи с редки болести

Редки, но не сами: В подкрепа на хората, които се грижат за своите близки, живеещи с редки болести

Хората, които се грижат за пациенти с редки заболявания, имат съществена роля за тяхното благосъстояние! Грижата за близките хора може да бъде възнаграждаваща, но в същото време и предизвикателство. Затова не трябва да забравяте, че да се грижиш за себе си и за собствените си нужди, също е изключително важно!

 

Ние в Boehringer Ingelheim знаем колко е важна ролята на тези хората, както и отдадената им упорита работа и подкрепа, която оказват на своите близки. Ето защо създадохме списък с пет съвета, за да ги подкрепим и да им напомним, че те също не са сами.

Разгледайте списъка и го споделете:

 

Boehringer Ingelheim е изследователска компания с над 100-годишно наследство в областта на респираторните заболявания и постоянен ангажимент за подобряване на благосъстоянието на хората, живеещи с инвалидизиращи заболявания, особено тези, засегнати от редки заболявания.

 

Ние сме до хората, засегнати от рядко заболяване, заедно с техните близки, болногледачи и лекари. Нашият фокус е върху осигуряването на по-добро здраве на пациентите, страдащи от инвалидизиращи заболявания, и да им дадем възможност да поддържат по-независим живот.

Може да имат рядко заболяване, но не са сами.

Прикачени файлове

checklist for caregivers.pdf

Коментари