Публикация

Галя благодари за сина си Кристиян на д-р Захари Николов от Монтана

Галя благодари за сина си Кристиян на д-р Захари Николов от Монтана

"Здравейте! Казвам се Галя Йорданова и съм от Монтана. Моята история се развива в МБАЛ "Д-р Стамен Илиев" в родния ми град".

 

С тези думи започва писмото си признателната пациентка, родила своя прекрасен син Кристиян, благодарение на

д-р Захари Николов

началника на Отделението по Акушерство и гинекология д-р Захари Николов.

Ето разказа на Галя:

"Имах проблемна бременност и в края на шестия месец д-р Николов ме прие в отделението за допълнителни изследвания и за терпия на системи. 

 

Направен ми бе серклаж и ми бяха дадени препоръки постоянно да лежа. Спазих стриктно указанията, колкото и трудно да ми беше. Наложи се в продължение на 40 дни изобщо да не ставам. 

 

Цялото време прекарах в болницата, а за мен непрекъснато полагаха грижи лекари, акушерки и санитарки от отделението. За всяко мое неразположение ги уведомявах и те предприемаха всички мерки на момента. 

Много съм доволна!

И така в първия ден на 36 г.с. се роди със секцио моя прекрасен син Кристиян.

Благодаря на д-р Захари Николов за грижите, че беше неотлъчно до мен, за вярата и надеждата, които ми вдъхваше всеки миг. Сега съм напълно уверена, че ако не беше той, моят юнак надали щеше да го има.

 

Благодаря от сърце!"

 

Йорданова пожелава на всички жени с проблемна бременност да имат нейния късмет и да срещнат "добрия лекар". 

Коментари

Най-прекрасният човек, който може да съществува. Внезапно без да се усетим той стана важна част от нашето семейство. Година обикаляне по мъките, различни диагнози и накрая срещнахме д-р Николов. На прегледа той установи че проблема ми идваше от голямо вълнение на яйчник( което до сега никой друг не видя), излекувахме го, след 3 м получихме така желаните 2 чертички ❤️ С много проблеми, купища кръвоизливи, позвънявания дори в 1 през нощта и притеснения ми глас какво да правя. Отговаряше спокойно накрая с думите ако не спре идвай. Така след 9м трудности се появи моят син Владимир на 25.10,21г в 12:05 след трудно раждане и стряскане на целият екип. Благодаря ви докторе, благодаря за шанса който ми дадохте да бъда майка за 2ри път. Благодаря за грижите и търпението вие сте нашият ГЕРОЙ.