Публикация

Честит празник!

Честит празник!

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,


С голямо уважение отправям най-искрените си поздравления по случай 7-ми април – Световния ден на здравето и професионален празник на всички заети в сектора!
Дълбок поклон пред Вашата човешка и професионална всеотдайност!
Във времена на изпитания и трудности за пореден път доказахме с непоколебима решителност, че сме упование не само за нашите пациенти, но и за цялото общество. С неуморен и високоспециализиран труд, с компетентност и всеотдайни грижи, доказахме, че сме стожери на най-ценното благо – човешкия живот.
Благодаря Ви, колеги, че с всекидневните си усилия и работа затвърждавате доверието към медицинската професия и повишавате авторитета на цялото съсловие!


СКЪПИ КОЛЕГИ,
Пожелавам Ви здраве и сили, за да продължаваме да следваме своето призвание – благородната професия, която сме избрали! Не спирайте да дарявате надежда на онези, които имат нужда от нея. И нека търпението и грижата към хората никога да не ни напускат!


ДРАГИ ПРИЯТЕЛИ,
Ще си позволя и тази година да споделя с Вас думите на един голям български актьор и режисьор – Мариус Куркински. Думи, които днес носят още по-дълбок смисъл: „Сега е времето да прибавим към човешкото - още човешко, към добротата - още доброта, към смелостта - още смелост, към обичта – още обич!“


Пожелавам Ви здраве, сили и кураж!
С уважение,
Д-р Иван Маджаров
/Председател на БЛС/

 

Коментари