Публикация

Семинар по нозокомиални инфекции на БулНозо ще се проведе в София

Семинар по нозокомиални инфекции на БулНозо ще се проведе в София

УМБАЛ „Св. Анна“ – София ще бъде домакин на 9-ти национален семинар по нозокомиални инфекции на БулНозо академия. Семинарът ще се проведе на 14 и 15 април 2022 г. в конферентния център на болницата. Официалното откриване е от 9 часа на 14 април, а работните сесии продължават до 13,30 ч. в петък, 15 април.


Организатори на събитието са БулНозо академия, Министерство на здравеопазването и УМБАЛ "Св. Анна"-София АД. Програмата на семинара (може да я намерите в прикачения по-долу файл) включва всички основни теми от превенцията на вътреболничните инфекции, както и експозиция на безопасни и качествени консумативи и оборудване за медицинската практика в областта на превенцията и контрола на нозокомиалните инфекции. 

 

Предвиденият за миналата година семинар, с напълно изградена програма, беше отложен в последния момент, заради разпространението на новия вариант Омикрон на коронавируса, причинител на COVID 19. Присъствието на събитието тази година ще става с валиден ковид-сертификат или отрицателен тест - PCR или антигенен. Участниците ще получат от БЛС или от БАПЗГ удостоверение с кредитна оценка. За специалистите, които не са включени в тази кредитна система, ще бъде осигурено удостоверение за участие.

 

Редактор Илияна Ангелова

Прикачени файлове

bulnoso-programa.pdf

Коментари