Публикация

Д-р Женя Велинова и д-р Тодорка Цветкова - 15 години всеотдайност и професионализъм

Д-р Женя Велинова и д-р Тодорка Цветкова - 15 години всеотдайност и професионализъм

Радвам се за Вашата инициатива "Добрият лекар", защото чрез нея ще мога да разкажа за две лекарки. Бих искала повече хора да узнаят, че зад вратата на кабинета с препълнено фоайе тези умни и смели жени извършват тихо и акуратно ежедневния си подвиг, отдавайки всичките си сили.

Пациентка благодари на две семейни лекарки

Това казва в писмото си до Фейсбук страницата на КредоУеб Катерина Татарска от София. В него тя заявява желанието си да благодаря на д-р Женя Велинова от 30 ДКЦ в столицата за нейната всеотдайност и висок професионализъм. От 15 годин лекарката се грижи за здравето на нейното дете, както и за нея самата. 

Приемат пациентите винаги с готовност

"През този период сме имали всевъзможни оплаквания и винаги бързо, точно, щадящо за организма и без скъпи лекарства сме преодолявали проблема, благодарение на нейните знания и умения, заявява Татарска. - Искам да благодаря за безвъзмездната грижа и професионализъм и на д-р Тодорка Цветкова, която работи в същия кабинет, и през годините ни е приемала по спешност или в отсъствие на д-р Велинова в своята смяна."


Пациентката определя усилията, които личните лекари полагат за пациентите си, като тих всекидневен подвиг. Затова положените грижи са безценни за хората. 


"Желая им здраве, дълголетие и много щастие!", завършва писмото си Катерина Татарска. 

Коментари