Публикация

Маг.-фарм. Илчо Бойков: CW ми помага много в ежедневната практика

Маг.-фарм. Илчо Бойков: CW ми помага много в ежедневната практика

Магистър-фармацевт Илчо Бойков е сред най-активните специалисти в платформата и носител на отличието „Лекар/фармацевт, препоръчан от CredoWeb”.

Роден е в Северна Македония, но висшето си образование получава тук, в България

През 2001 г. завършва Фармацевтичния факултет към Медицинския университет в София. След дипломирането се връща в родината си. Практикува от 2003 г. Работи за кратко и в Будва, Черна гора, а след като получава българско гражданство – и у нас.

 

„В CredoWeb се включвам в онлайн обученията и уебинарите. С интерес следя теми, свързани с различни заболявания (на кардиоваскуларната система, диабет) и нови терапии. Това ми помага много в ежедневната практика, освежава и допълва знанията ми. В крак съм с новостите, защото медицината постоянно се развива.


Участвам и в специализираните дискусии, следя мнението на лекарите“, споделя пред екипа ни магистър-фармацевтът.

„Бих искал по-често в платформата да се коментират въпроси от фармакологията. Мисля, че този дял от медицината е свързващо звено между лекарите и фармацевтите. Това е нещото, което ме интересува особено много“, казва Илчо Бойков.

Отличието „Лекар/фармацевт, препоръчан от CredoWeb”

се дава на базата на обективна оценка за поведението на медиците в платформата за дадена календарна година - участия в обучения, дискусии, преглед на публикации, коментари и др. В края на всяка година CW ще обявява и награждава 100-те най-активни дигитално лекари и фармацевти.


Бъдете активни!

Коментари