Публикация

По две 2 заплати за Великден ще получат работещите в УМБАЛ „Св. Марина“ – Варна

По две 2 заплати за Великден ще получат работещите в УМБАЛ „Св. Марина“ – Варна

За поредна година, след като с решение Nо 170/22.03.2018г. на Министерския съвет за предоставяне правата на едноличния собственик на капитала по управлението на УМБАЛ „Св. Марина“ - Варна на Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“,

болницата приключи 2021 г. с положителен финансов резултат и без просрочени задължения

Въпреки необичайната и трудна обстановка през изминалата година, медиците от най-голямата болница в Североизточна България работиха неуморно в името на живота и здравето на пациентите. Успоредно с лечението на COVID пациенти, болницата продължи да оказва и спешна медицинска помощ на нуждаещи се със заболявания, по профилите на разкритите клинични структури.


Във връзка с настъпващия Великден, медиците и служителите на УМБАЛ „Св. Марина“ – Варна ще получат допълнително възнаграждение в размер на 2 основни заплати.


Ръководството на болницата отправя благодарност към всички лекари, медицински сестри, лаборанти, санитари и административен персонал за ежедневните им усилия и им пожелава светли великденски празници!

Коментари

Връщам се малко назад в информацията .Датата е 21 .04.2022г и чета:
" Във връзка с настъпващия Великден, медиците и служителите на УМБАЛ „Св. Марина“ – Варна, ще получат допълнително възнаграждение в размер на 2 основни заплати."
Следва и поздравления за положените усилия и труд от страна на всички работещи здравни служители.

Прочитам тези редове , и не вярвам на очите си . Наистина ли това се случва в България?????
Това ,може да се посочи ,като достоен пример за подражание. Браво!!!!!