Публикация

Д-р Веселина Кабакчиева съчетава високия професионализъм с топлота и грижовност

Д-р Веселина Кабакчиева съчетава високия професионализъм с топлота и грижовност

Пациентка изпрати писмо, за да изрази своята признателност към ръководния екип на МБАЛ „Медлайн“. Кремена Данева се обръща към управляващия мениджър доц. Невен Фон Голденбург, за да изкаже своите сърдечни благодарности от качественото обслужване в здравното заведение и топлото отношение на екипа.

Ето какво още споделя тя:

„Потърсих услугите на Болница „Медлайн“, защото възрастната ми майка Тинка Иванова имаше незарастваща и кървяща рана на коляното.  Появи се няколко месеца след възстановяването й от успешна ортопедична операция.

 

д-р Веселина Кабакчиева

От медийни публикации научих, че д-р Веселина Кабакчиева работи с пациенти с такива проблеми и се свързах с нея, като много бързо ни беше назначен час за преглед.  

Щастливи, че попаднахме на толкова всеотдаен и подготвен специалист

След необходимите изследвания и консултации започна и лечението, продължило повече от  3 седмици. Вече сме спокойни, че раната заздравя и щастливи, че попаднахме на толкова всеотдаен и подготвен специалист.  Впечатлени сме от отговорното и мило отношение на д-р Кабакчиева и вече лично имахме възможност да й пожелаем здраве и много професионални успехи.   

                                                               

Същите пожелания отправяме  към Вас и всички работещи в Болница „Медлайн“.

Силно признателни: Кремена Данева и Тинка Иванова“.

Коментари