Публикация

„Софиямед“ празнува 10 г. с безплатни прегледи по 10 медицински специалности

„Софиямед“ празнува 10 г. с безплатни прегледи по 10 медицински специалности

На 9-и май медицински комплекс „Софиямед“, включващ университетска болница и 2 диагностично-консултативни центрове, празнува цели 10 години от своето основаване. Както винаги досега, в името на здравето на пациентите, ще отбележим празника с кампания от безплатни прегледи от водещите специалисти по 10 медицински направления.

Записването за тях се осъществява онлайн през платформата на Superdoc.bg

- https://superdoc.bg/lekar/bezplatni-pregledi-po-sluchay-10-godini-sofiamed, на тел. 0895 555 444, 02 465 00 00 за прегледи в ДКЦ „Софиямед“ БЛОК1 (бул. „Г.М.Димитров“ 16), на тел. 02 465 00 02 за прегледи в БЛОК2 (ул. „Димитър Моллов“ 10) и на тел. 02 465 0003 за прегледи в ДКЦ „Софиямед“ - Люлин (бул. „Джавахарлал Неру“ 23).


Прегледите, свързани с едни от най-честите социалнозначими заболявания, ще се осъществяват по специалностите:

  • кардиология;
  • съдова хирургия;
  • ушно-носно-гърлени болести;
  • детски болести;
  • ендокринология;
  • гастроентерология;
  • обща и лапароскопска хирургия;
  • нервни болести;
  • артроскопска травматология;
  • медицинска онкология.

Пациентите, избрали да се възползват от тях, могат да направят консултация със специалистите и в контекста на пост ковид усложнения, които са получили. Сред най-честите от тях са именно тези в областта на сърдечносъдовата система чрез прегледите при кардиолог и съдов хирург.

За 10 г. „Софиямед“ се превърна в един от водещите медицински комплекси в страната

предлагащ съвременни условия за провеждане на лечение в извънболничната и болничната помощ, благодарение на водещите си специалисти по различни медицински направления, модерната материална база и съвременна апаратура.

 

„Благодарим на нашите пациенти, че се довериха на всички специалисти в ДКЦ „Софиямед“ и избраха именно нас. Традиционно както всяка година от създаването на медицинския комплекс ще отбележим празника ни заедно с нашите пациенти. Преодоляхме заедно всички препятствия, както и тези, които пандемията ни поднесе.

 

Двете ни ДКЦ-та бяха първите в страната, който предложиха пакетна услуга за диагностика на пациенти с активна ковид инфекция или такива, които вече са я преболедували, като разкриха и специализирани целодневни ковид кабинети. Още в началото на пандемията лабораториите ни бяха официално сертифицирани от Министерството на здравеопазването, като референти, имащи право да извършват и потвърждават проби за COVID-19. Бяхме и първите у нас, които предложихме на пациентите и услугата за експресна PCR диагностика с резултат до 30 мин. В навечерието на 9-ия ни рожден ден стартирахме и тест за Т-клетъчен имунитет срещу SARS-COV-2. И на територията на 2-те ни ДКЦ имаме разкрити кабинети за ваксинация срещу COVID-19, а кабинетът в ДКЦ „Софиямед“ - Люлин бе първият в гр. София, в който започна масовото имунизиране на деца от 5 до 11 г.Наскоро към арсенала от тестове за ковид добавихме и комбиниран PCR за ковид и грип А&В. Непрекъснато развиваме всички наши структури, за да предложим на пациентите ни най-съвременните възможности за тяхната профилактика, диагностика и лечение в извънболничната помощ. Желаем им и занапред преди всичко здраве“, коментирa д-р Тинка Данчева, управител на ДКЦ „Софиямед“.


„От откриването на комплекса до днес, най-важното за нас остава доверието на пациентите ни и основният приоритет за нас - тяхното здраве. Благодаря на нашите пациенти и партньори, че вече едно десетилетие сме заедно! А равносметката ми като лекар е, че помогнахме на наистина много хора. Вярата е тази, която ни води напред и ме кара да мисля, че и в бъдеще в наше лице пациентите ще могат да намерят най-правилната - точната опора. Така че им желая преди всичко здраве!“, пожела управителят на УМБАЛ „Софиямед“ д-р Йордан Пелев.


Благодарим Ви за доверието!

Коментари