Публикация

Топ 10 най-четени публикации в CredoWeb за май 2022 г.

Топ 10 най-четени публикации в CredoWeb за май 2022 г.

Как да се спасим от цистита е темата, привлякла вниманието на най-много читатели на CredoWeb.bg през м. май 2022 г. Защото макар че възпалението на лигавицата на стената на пикочния мехур да не е тежко заболяване, рязко влошава качеството на живот заради силната болка, паренето, дискомфорта, честите позиви за уриниране.

 

Публикацията „Цистит – какви са възможните лечебни подходи“ им предлага и решение на неприятния здравословен проблем – препарата на билкова основа – „Урокомфорт“, който действа ефективно спрямо основните причинители на уроинфекции.

 

Второто място заема интервюто „Постоянно запушен нос - възможни причини и лечение“, в който д-р Марияна Мандажиева, специалист по УНГ и алергология  в Аджибадем Сити Клиник Онкологичен център, споделя своя опит в лечението на алергичен ринит, неалергичен ринит, хроничен синузит и носна полипоза.

Материалът обаче е N 1 в избора на читателите ни от началото на 2022 г.

 

В челната тройка е и заглавието „Заболявания на външните полови органи при жените“. В нея д-р Анастас Стоянов от Транспортен диагностично-консултативен център – ТДКЦ, в Бургас посочва какви са болестите, от които най-често страдат дамите, какво ги причинява, с какви оплаквания протичат и как се лекуват. Публикацията е втора в предпочитанията на пациентите от началото на годината досега.

 

Сред първите 10 по читаемост от началото на 2022 г. е и публикация от инициативата на КредоУеб „Добрият лекар“ „След 3 години силни болки и неуспешни лечения попаднах на истински лекари“. Тя заема осмото място в класацията. 

От 4-о до 10-о място по популярност през месец май 2022 г. са:

От 3-о до 10-о място по популярност от началото на 2022 г. са:

Коментари