Публикация

CredoWeb отличава дигитално активните лекари - вижте критериите!

CredoWeb отличава дигитално активните лекари - вижте критериите!

CredoWeb отличава най-активните в дигиталната платформа лекари, които редовно участват в уебинари, дискусии, обучения и четат медицински статии. Така те непрекъснато поддържат своята квалификация и я надграждат със знанията и опита на водещи наши и световни експерти в съответната област. Мисията на CredoWeb е да бъде посредник между новостите в науката и медиците с помощта на новите технологични решения.  

Инициативата "Лекар/фармацевт, препоръчан от CredoWeb" стартира в края на 2021 г.

През декември бяха отличени стоте най-активни медици в платформата - лекари, фармацевти и други медицински специалисти, които получиха грамота. Кампанията продължава и през 2022 г., като през декември отново ще излъчим 100-те най-активни медици за годината.

 

Критериите, по които номинираме най-активните медицински специалисти, са няколко: 

  • Посещение в платформата; 
  • Прочетени публикации; 
  • Участие в дискусии; 
  • Преминати обучения; 
  • Направени коментари. 

През 2022 г. CredoWeb продължава с кампанията. През първите шест месеца публикувахме обучителни и други презентации, видео материали и статии на едни от най-добрите специалисти в страната. Създадохме много медицински дискусии, където се обсъждаха научни новости, въпроси от клиничната практика, както и обществено-политически теми. Продължихме качването на нови обучения, където можете да проверите своите познания в различни области на медицината и да научите нови неща.  

Кои са номинираните за първите шест месеца на 2022 г. 

Сред 100-те номинирани медици за първото полугодие на 2022 г. присъстват повечето от наградените през първата част на кампанията. В класацията обаче се включват и много нови лица. Има и разместване в класирането. Първото място се заема от д-р Стефанка Запрянова Кисова, специализант по ендокринология в Пазарджик, която има 269 точки. Тя е следвана от д-р Илияна Киранова, специалист по гастроентерология и вътрешни болести от Ямбол с 210 точки. На трета позиция е доц. Влади Василев Манев, дм, който е специалист по клинична имунология от София.  


Сред първата десетка на номинираните за полугодието има двама магистри по фармация. Това са маг.-фарм. Юксел Ахмедов Ахмедов от София и маг.-фарм. Диляна Георгиева Дончева от София.  


Рекордьор по участия във виртуалните дискусии е д-р Невин Месру Садъкова, ОПЛ от Момчилград, която се е включила в 28.  


Д-р Стефан Първанов, ОПЛ от Видин, е прегледал 59 онлайн обучения.   


Общо стоте лекари и фармацевти, препоръчани от CredoWeb, са осъществили 7009 посещения в платформата, направили са 262 коментара във виртуалните дискусии или под публикациите. 

 

Кампанията продължава през цялата година 

Кампанията "Лекар/фармацевт, препоръчан от CredoWeb" продължава през цялата година. За да поддържаме жив интереса на медицинските специалисти към съдържанието в платформата, подготвяме поредица от нови интересни публикации, обучения, презентации и видео материали. 


Ще продължим да ви изпращаме покани за интересни събития, дискусии и обучения. CredoWeb е единствената професионална медицинска платформа в България, която насочва съдържанието към потребителите си според тяхната специалност и интереси.

  
Благодарим, че сте с нас, че имате активна позиция по въпроси, които вълнуват медицинската общност в страната и я споделяте с нас! 

Пълния списък на номинираните медици можете да видите в прикачения файл.  

Прикачени файлове

pdf100.pdf

Коментари