Публикация

Маг.-фарм. Деляна Дончева: КредоУеб ме среща отблизо с водещи специалисти

Маг.-фарм. Деляна Дончева: КредоУеб ме среща отблизо с водещи специалисти

“Кредоуеб е уникална платформа, модерна и съвременна, тя предоставя невероятни възможности за всеки фармацевт да поддържа професионалната си квалификация лесно и удобно, при това, без да се налага да ходи някъде. Много, много ми харесва!

CredoWeb създава една общност в дигитална среда,

в която всеки има възможността да обсъжда на професионален език важни теми не само с колеги, но и с водещи специалисти в различни сфери на медицината и фармацията.”

 

Това заяви Деляна Дончева, маг.-фармацевт в столичния квартал Горубляне, която е в първата десетка на най-активните в дигиталната платформа - участва в 13 дискусии и е сред най-активните в е-обученията.

 

Дигиталният колеж по диабет ми е любим,

там следи всяка публикация, защото в него са привлечени експерти като проф. д-р Мария Орбецова, проф. Цветалина Танкова и проф. Георги Момеков, казва тя.

Съвременни фармакологични средства срещу диабет

Очаква да открие както обучения, така и публикации, свързани с новостите в лечението на диабета, а също и за приложението на най-съвременните фармакологични продукти. Интерес за нея представляват още темите за метаболитния синдром, затлъстяването и разбира се COVID-19, които остават актуални за цялата медицинска общност още дълго за напред.

Коментари