Публикация

Д-р Стефанка Кисова – най-активният лекар в CredoWeb през 2022 г.

Д-р Стефанка Кисова – най-активният лекар в CredoWeb през 2022 г.

Д-р Стефанка Кисова e специализант по ендокринология и болести на обмяната в МБАЛ-Пазарджик. Тя е дигитално най-активният медик в CredoWeb от началото на годината. Заради силното ѝ присъствие в платформата – участия в медицински дискусии, преминати обучения, преглеждания на видео презентации и статии, тя е сред номинираните за отличието „Лекар/ фармацевт, препоръчан от CW”, което ще бъде връчено за втора поредна година през декември 2022 г.

 

„Посещавам CredoWeb редовно. Новостите са там, лектори са изтъкнати, доказали се в областта си специалисти. В удобно време, дори вкъщи, мога да вляза в платформата и да науча нещо полезно. Затова я харесвам“, споделя пред екипа ни д-р Кисова.

Професионалният си опит надгражда и чрез Дигиталния колеж по диабет и Виртуалната академия на Ново Нордиск

където са публикувани обучителни материали, ревюта от медицински събития, клинични случаи.

„Включвам се често и в медицинските дискусии, гледам презентациите на модераторите. В тях свободно може да задаваш въпроси, да коментираш, да разбереш повече за новите терапии. С интерес следя теми като „COVID и диабет“, „Бременност и диабет“, казва младата лекарка.

Инициативата „Лекар/фармацевт, препоръчан от CredoWeb“

стартира в края на 2021 г., когато с грамоти бяха отличени стоте най-активни медици в платформата (лекари, фармацевти медицински специалисти). В края на 2022 г. отново ще излъчим и наградим специалистите (лекари и фармацевти), които влизат в дискусии, обучения и публикации.

 

 Критериите, по които номинираме най-активните медици и тази година, са: 

  • посещение в платформата; 
  • прочетени публикации; 
  • участие в дискусии; 
  • преминати обучения; 
  • направени коментари. 

Бъдете активни! Следете с нас новостите в медицината!

Коментари