Публикация

Нови тематични лекции от Онлайн академия по Шуслерова терапия

Нови тематични лекции от Онлайн академия по Шуслерова терапия

През 2022 г. в Онлайн академията ще бъдат излъчени четири нови видео презентации на специалисти, посветени на важни за клиничната практика теми.

Програмата на новите тематични лекции включва:

  • Модул 1: Приложение на Шуслеровите соли при неврологични патологии.
  • Модул 2: Възстановяване на клетъчните функции при белодробна патология.
  • Модул 3: Шуслеровата терапия при деца – практически решения за устойчиво здраве.
  • Модул 4: Нов поглед върху алергиите – терапевтични решения с оригиналните Шуслерови соли на DHU.

Онлайн академията по Шуслерова терапия се организира от Немската академия по хомеопатия и природолечение (DAHN) съвместно с Алпен Фарма България. Академията е създадена специално за лекари, стоматолози, фармацевти, медицински специалисти, студенти по медицина, желаещи да изучават и прилагат терапията с минерални соли на д-р Шуслер.

Обучението е дистанционно и безплатно - лекциите се провеждат онлайн, като след всяка тематична лекция има възможност и за преминаване на онлайн тест. При успешно попълване на теста получавате сертификат от DAHN за завършване на съответния тематичен модул в Онлайн академията.

Всяка от новите тематични лекции в академията разширява познанието за Шуслеровата терапия така, че приложена като част от ежедневната терапевтична практика да увеличи многократно нейната успеваемост при широк кръг заболявания.

В Модул 1 ще се запознаете с приложението на Шуслеровите соли при неврологични патологии. Лектор е д-р Гергана Александрова, невролог, Шуслеров терапевт и управител на Медицински холистичен център „Гама“ в Сливен. Д-р Александрова представя най-важните Шуслерови соли в неврологичната практика и се спира на някои често използвани комбинации Шуслерови соли, споделяйки своя личен опит за лечение на често срещани неврологични заболявания и синдроми: стрес и динамични стресови състояния; депресии и панически разстройства; остри ситуации на болка (мигрена); паметови нарушения и артериосклероза; умствено пренапрежение, преумора и изтощение; невралгии; вестибуларни нарушения и др.

 

Онлайн академията по Шуслерова терапия е безплатна. Необходима е само регистрация на www.credoweb.bg

 

За повече информация:

Анета Георгиева - тел.: 02 861 40 00; aneta.georgieva@alpenpharma.com

Коментари