Публикация

Веселка Гаврилова с приз за дигитално активен фармацевт 2021-2022 г.

Веселка Гаврилова с приз за дигитално активен фармацевт 2021-2022 г.

Маг.-фарм. Веселка Гаврилова, болничен фармацевт в СБАЛО "Св. Мина" в Благоевград,  бе удостоена с приза "Дигитален фармацевт" за 2021-2022 г.  Наградата е традиционна и бе обявена на тържествена церемония по време на XV издание на Българските фармацевтични дни в Пловдив.

 

Отличието е за:

  • Принос в развитието на дигиталното фармацевтично общество чрез поставени въпроси в професионални дискусии и уебинари, изразени мнения и коментари;
  • Популярност на споделени виждания;
  • Заявена позиция в обществени дискусии.

Наградата  е таблет Lenovo M10 НD. CredoWeb традиционно поощрява дигиталната активност на фармацевтите и подкрепя усилията на Българския фармацевтичен съюз за повишаване на информираността, квалификацията на фармацевтите, предоставяйки онлайн достъп до водещи специалисти в различни научни направления. 

 

Дигитален фармацевт на 2021-2022

 

CredoWeb  връчва приза за дигитално активен фармацевт за пети път. Предишни носители на приза са маг.-фарм. Ростислав Курдовмаг.-фарм. Дорияна Чакърова, проф. Георги Момеков

 

По време на награждаването бе анонсирана и новата дискусионна група в CredoWeb  ФАРМАЦЕВТИТЕ ГОВОРЯТ, където представителите на гилдията имат възможност да поставят и да дискутират помежду си и с ръводството на съсловната организация различни проблеми от трудовото си ежедневие,  предизвикателства, свързани с нови подходи в аптеката, аспекти на отношенията с представители на институциите.

Ние от CredoWeb си даваме сметка, че в последните години Вие сте по-близо до пациента повече от всеки друг в здравеопазването. Желанието ни е да Ви подкрепим и да Ви бъдем максимално полезни - каза Лиляна Филипова, мениджър "Проекти" в платформата за комуникация в здравеопазването. -  Затова в  партньорство с екипа на маг.-фарм. Велина Григорова създадохме специално  професионално пространство, където всички Вие можете да поставяне актуални трудово-правни проблеми, казуси, теми, свързани с клиничните дейности в аптеката."

В тази група ще бъдат качени материали от Българските фармацевтични дни. 

>>> Включете се в групата ФАРМАЦЕВТИТЕ ГОВОРЯТ

Коментари