Публикация

Къде да открием и как да подредим сертификатите в профила си?

Къде да открием и как да подредим сертификатите в профила си?

Сертификатите, които получавате от модула Обучения, вече са по-лесни за намиране и могат да бъдат по-добре видими в профила ви. Последното подобрение в платформата обхваща промяна на местоположението им и начина на подреждане в профила на потребителите.

 

Промяната може да откриете в таб "За мен". Преместихме кутията за сертификатите под описанието за профила. В нея може да покажете тези, които желаете да са видими за останалите потребители в платформата. Така имате по-голям контрол над съдържанието, което се показва във вашия профил.

 

 

Първоначално няма да имате закачени сертификати в таб "За мен". За да поставите избраните от вас сертификати в кутията в таб "За мен", кликнете на бутона "Сертификати" или отворете таб "Обучения", където може да намерите списъка с всички ваши сертификати. 

 

 

В таб "Сертификати" има два вида:

  • външни сертификати (от други платформи и институции - добавят се от потребителя) 
  • сертификати от обучения (автоматично се добавят след успешно изкарване на тест от обучителен материал в модул Обучения) 

След като изберете сертификатите, които искате да бъдат видими на профила ви - кликнете върху иконката с пинчето, за да се закачат в кутията в таб "За мен" в профила. Може също да свалите или да видите сертификата си, като използвате другите два бутона.

 

 

 

Когато вече не желаете да се показва даден сертификат в профила ви, може да го премахнете от кутията в таб "За мен", като кликнете на трите точки и изберете да премахнете закачването в профила. 

 

 

Ако имате въпроси или затруднения, може да ни пишете на support@credoweb.bg

Коментари

Здравейте!Изпълних посочените указания,но моите сертификати не се появяват в таб за мен след клик в таб обучения.Защо?Доктор Людмила Костова

Здравейте, д-р Костова. Ще проверим случая.

Вече трябва да виждате всичките си сертификати в профила си.