Публикация

Топ 10 най-четени публикации в CredoWeb през юни 2022 г.

Топ 10 най-четени публикации в CredoWeb през юни 2022 г.

Битката на лекарите от болница "Пирогов" с COVID-19 за живота на 43-годишната Сабина е фаворит за читателите на CredoWeb.bg през м. юни 2022 г. 

 

Историята със заглавие "В „Пирогов“ спасяват Сабина със сатурация 50 и поразен от ковид бял дроб" бе споделена от нейната майка Боряна Трендафилова от София специално за инциативата "Добрият лекар".  Тя е изпълнена с драматизъм и едновременно с това вдъхва надежда, а също и увереност във възможностите и професионализма на българските лекари, към които жената изразява дълбоката си благодарност.

 

Второто място читателите отреждат на публикацията "Сухота в устата – кои са причините и как да се справим". И макар това състояние да се провокира от различни фактори най-често става въпрос за повишаване на кръвната захар. Характерно най-вече за хората на средна възраст - над 40 години. Едно от решенията на проблема е приемът на хранителни добавки, които подпомагат обмяната на веществата в тялото. 

 

Публикацията „Заболявания на външните полови органи при жените“ на д-р Анастас Стоянов от Транспортен диагностично-консултативен център – ТДКЦ, отново е на трето място в търсенията на читателската аудитория на CredoWeb.bg.

 

От 4-о до 10-о място по популярност през месец юни 2022 г. са:

 

 

Коментари