Публикация

Гърчех се в адски болки от камъни в бъбреците, спасиха ме!

Гърчех се в адски болки от камъни в бъбреците, спасиха ме!

“Тежка бъбречна криза ме отведе в болница „Уни Хоспитал“ в Пангюрище. Болките бяха неописуеми. Всичко започна в петък, въпреки обезболяващите, които ми назначиха от Спешния кабинет, състоянието ми продължи да се влошава и в неделя постъпих в Клиниката по урология.

Екипът на болницата е от изключителни професионалисти

 

проф. Ненчо Смилов

Тези хора с техния професионализъм и изключителни грижи ме избавиха от неописуеми мъки. Само човек, който е преживял бъбречна криза, знае за какви страдания става дума, за минути животът ми се превърна в истински ад”, разказва благодарната Галина Вихрогонова от с. Попинци, която непрекъснато отправя към проф. Ненчо Смилов, на д-р Стефан Здравчев, на старшата медицинска сестра Валерия Жечева и съдовия хирург д-р Иван Павлов пожелания за здраве, щастие и успехи.

 

Не един, а два камъка са причина за непоносимите болки

В болницата се установява, че не един, а два камъка са причина за силните болки на пациентката - единият е запушил уретера, а другият е в бъбрека. След прегледа Галина е поставена на системи, които облекчават състоянието й.  

 

Налага се пациентката два пъти да влезе в операционна. При едната интервенция медиците поставят стент на уретера, за да разширят канала и да може камъкът сам да излезе. Интервенцията е успешна и след 3 седмици единият конкремент е премахнат, но продължава битката с втория, който уролозите разбиват.

Още месец и половина се възстановява в дома си

След изписването от лечебното заведение още месец и половина жената се възстановява вкъщи. Казва, че повече от преди 2 години е получавала лек дискомфорт, но не е търсила медицинска помощ, защото нямала болки.

 

С писмо до управителя на болницата д-р Явор Дренски пациентката Вихрогонова благодари на целия екип – лекари, медицински сестри и санитари, за невероятните грижи и човешкото отношение към нея по време на престоя в клиниката. „Моите адмирации за точната диагноза и за успешно проведеното лечение. Страхотни сте! Прекланям се пред вашия професионализъм!“, заявява тя.

Коментари

Хвала и Благодаря на такива лекари! В Университетска болница Г. Странски д-р Бонева и д-р Шимбов също са всеотдайни към пациентите си.