Публикация

Центърът за асистирана репродукция към УМБАЛ Токуда празнува 4 години от откриването си

Центърът за асистирана репродукция към УМБАЛ Токуда празнува 4 години от откриването си

Центърът за асистирана репродукция към Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда празнува 4 години от откриването си - време, изпълнено с много старание, отдаденост и усилия в името на най-святото - появата на нов живот.

„Щастливи сме, че за този период помогнахме на стотици двойки да прегърнат своите мечтани деца. Това е най-силната ни мотивация да продължаваме да работим с усмивка и да сме постоянно в крак с актуалните тенденции в областта на асистираната репродукция. Защото нашите пациенти и техните мечти заслужават най-доброто. Благодарим Ви, че сте с нас!“, каза ръководителят на центъра д-р Мефтуне Шефкетова.

Специалистите по репродуктивна медицина на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда прилагат най-съвременните и иновативни технологии

в областта на асистираната репродукция. Центърът има сключен договор с Центърa за асистирана репродукция (ЦАР) към Министерството на здравеопазването, който осигурява финансиране на двойки, които отговарят на изискванията.


Доверието, грижата за пациентите и тяхната удовлетвореност са най-важни в работата през годините. Основен фактор за постигнатите добри резултати е индивидуалният подход към всяка двойка.

Центърът за асистирана репродукция към Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда е открит през 2018 г.

Неговият ръководител д-р Мефтуне Шефкетова е лекар с много опит и доказани изключителни професионални успехи в областта на диагностицирането на инфертилитета и асистираните методи за репродукция. През 2019 г. към екипа се присъединява д-р Сашо Райков, след над 10 години работа в репродуктивни клиники в Испания - една от страните с най-развита репродуктивна медицина. В центъра работят още ембриолозите Светла Джунева, Владимир Стайков и Димитринка Цанева, с дългогодишен опит и редица професионални успехи зад гърба си, както и акушерките Елена Хаджийска и Росица Ганева

Коментари