Публикация

Д-р Донка Атанасова с приз Лидер на мнение сред ендокринолозите за първата половина на 2022 г.

Д-р Донка Атанасова с приз Лидер на мнение сред ендокринолозите за първата половина на 2022 г.

Д-р Донка Атанасова печели приза Лидер на мнение сред ендокринолозите в CredoWeb за първата половина на 2022 г. Нейните 13 мнения в 8 виртуални активности са ѝ спечелили 1281 точки за импакт сред другите участници в професионалните и обществените виртуални събития. Като носител на отличието тя получава специален бадж, който ще се позиционира на профила ѝ в следващите 6 месеца. 

 

Импакт точките се формират на база споделените мнения и техните преглеждания, харесвания и коментари/отговори от други участници (Виж методологията)

 

Подгласници на д-р Атанасова са:

д-р Димитър Георгиев (421 импакт точки), д-р Веска Ватева (292 импакт точки), д-р Стелла Йорданова (288 импакт точки).

Впечляващо е въздействието на позицията на няколко лекари, които са споделили свое мнение еднократно, но то се радва се радва на над 200 преглеждания и множество харесвания и коментари от ендокринологичната общност. В тази категория поподат д-р Мира Боянова, д-р Стелиян Андреев, д-р Иванка Иванова

 

Лидер на мнение - еднокринология

 

Победителката д-р Атанасова е ендокринолог от Стара Загора с над 35 г. опит в лечението на ендокринни заболявания  - диабет, болести на щитовидната жлеза, метаболитен синдром, затлъстяване и др.  Била е дългогодишен преподавател в Медицинския факултет на Тракийския университет и главен асистент в катедрата по Пропедевтика на вътрешните болести в същото висше учебно заведение. От 2002 г. до 2019 г. работи като ендокринолог в доболничната помощ, а от 2020 г. е част от екипа специалисти на HBO Medical Support Center. 

 

Тя е дългогодишен участник в различни виртуални формати в CredoWeb и автор на множество публикации.

 

В интервю по повод отличието тя сподели:

CredoWeb предлага разнообразна медицинска информация, която ме интересува в реално време и безплатно. Чрез дискусии, публикации, уебинари, обучения, електронна поща платформата е ценно поле за трансфер на професионални знания. Ще се радвам, ако включите нови рубрики като Телемедицина, Лекарска бизнес академия,  Консултирайте се. 

Виж цялото интервю с д-р Донка Атанасова 

Коментари