Публикация

Д-р Должиков спаси жена от силни болки в ухото, обиколила преди това куп лекари

Д-р Должиков спаси жена от силни болки в ухото, обиколила преди това куп лекари

Обиколих много УНГ специалисти в Пловдив. Имах случаи, в които лекарите дори ми казваха: „Повече при мен няма да идваш!“, докато попаднах при Доктор Венцислав Должиков в ДКЦ-5 в район „Тракия“. Това е написала Валя Тишева в писмо до Министерството на здравеопазването, в което изразява възхищението си от професионализма и вниманието, с които лекарят се грижи за своите пациенти.

 

д-р Должиков

Проблемът ескалира, докато попадне на истинския професионалист

Тя изтъква, че нейният не толкова сериозен здравословен проблем е ескалирал, станал е огромен, преди да попадне на истинския професионалист.

 

Валя тръгва да търси помощ заради дискомфорт в ухото, причинен от натрупване на ушна кал (б.а. – церумен), която обикновено се изтласква навън от движението на ушния хрущял при дъвкане и говорене. Нерядко този процес е затруднен и тогава тя може да запълни слуховия проход.

Нещо в ухото я притеснява от дълго време

На всички лекари, които посещава Тишева, се опитва да обясни, че има нещо в ухото, вероятно церумен, който я притеснява, от време на време има заглъхване, бучене, чува зле. УНГ специалистите обаче упорито и категорично отхвърлят нейните твърдения. По думите й те просто не успяват да видят церумена поради изкривяване на ушния канал.

 

Д-р Должиков ме прие, опита няколко метода за почистване - с аспиратор, с промивка, а целта му беше единствено и само да ми помогне, защото съм негов пациент. Не гледаше да „претупа“ случая, както правиха много до тогава, като погледът им беше насочен в портмонето ми,

емоционално разказва жената. 

След като се уверил, че работата е свършена на сто процента, д-р Должиков й написал рецепта и й пожелал всичко хубаво.

Валя моли МЗ да подкрепя специалистите като д-р Должиков

Уважаеми институции, моля ви, подкрепяйте специалистите като д-р Венцислав Должиков, за да имат стимул да продължават да развиват професионализма си. По този начин и ние пациентите се чувстваме удовлетворени от свършената работа на лекарите, се обръща Тишева към министерството.

Лекарите в ДКЦ-5 в Пловдив работят с всеотдайност

Благодарственото писмо, в което излекуваната пациентка поднася своята признателност и към екипа, който работи в УНГ кабинета на д-р Должиков, е препратено на управителката д-р Яна Кашилска-Петкова, дм, от зам.-министъра на здравеопазването Петър Грибнев.

Уверен съм, че медицинските специалисти от ДКЦ-5 в Пловдив ще продължават да показват високия си професионализъм и да работят с всеотдайност за здравето на всички нуждаещи се,

заявява зам.-министър Грибнев.

 

В отговор д-р Кашилска казва, че за нея е чест и привилегия да ръководи това лечебно заведение, където професионализмът на специалистите върви ръка за ръка с доброто отношение и грижа към пациентите.

Коментари

И доктор Ала Камел е добър!