Публикация

Д-р Невин Садъкова с приз Лидер на мнение сред общопрактикуващите лекари за първата половина на 2022 г.

Д-р Невин Садъкова с приз Лидер на мнение сред общопрактикуващите лекари за първата половина на 2022 г.

Д-р Невин Садъкова печели приза Лидер на мнение сред общопрактикуващите лекари в CredoWeb за първата половина на 2022 г. Нейните 30 мнения в 17 виртуални формата са ѝ спечелили 3225 точки за импакт сред другите участници в професионалните и обществените виртуални събития. Като носител на отличието тя получава специален бадж, който ще се позиционира на профила ѝ в следващите 6 месеца. 

 

Импакт точките се формират на база споделените мнения и техните преглеждания, харесвания и коментари/отговори от други участници (Виж методологията)

 

Подгласници на д-р Садъкова са: д-р Димитри Дамянов (1793 импакт точки), д-р Даниела Антонова (1565 импакт точки), д-р Людмила Костова (1364 импакт точки).

Прави впечатление интересът към някои лекари с по-малка активност, чиито позиции обаче са събудили значителен интерес сред колегите им. Двете мнения д-р Абдулах Лавчиев са прочетени 466 пъти, а единственото включване на д-р Елена Евтимова е забелявано и прочетено 329 пъти.  

 

Победителката д-р Садъкова е общопрактикуващ лекар от Момчилград. Работила е във вътрешно отделение на местната болница, а от вече 18 г. практикува като специалист по обща медицина. Ангажирана е и професионално, и емоционално с мисията на личния лекар. Автор е на текста на химна на общопрактикуващите лекари "Живот за всички".

 

Тя е дългогодишен участник в различни виртуални формати в CredoWeb.

 

В интервю по повод отличието тя сподели:

Препоръчвам CredoWeb на колегите си горещо и го правя, защото чрез платформата можем да поддържаме знанията си актуални, докосвайки се до много светила на медицината и други лекари с дълбоки познания в областта си.


Виж цялото интервю с д-р Невин Садъкова 

Коментари