Публикация

Д-р Невин Садъкова: Препоръчвам CredoWeb - поддържам знанията си актуални и се докосвам до светила в медицината

Д-р Невин Садъкова: Препоръчвам CredoWeb -  поддържам знанията си актуални и се докосвам до светила в медицината

Общопрактикуващият лекар д-р Невин Садъкова, която спечели приза ОПЛ - Лидер на мнение в CredoWeb за първата половина на 2022 г., споделя кое я мотивира за активност и какво би дало стимул на колегите ѝ да са дигитално по-активни

 

Д-р Садъкова, кое провокира активността в CredoWeb? Вие сте лоялен участик от години.

В платформата намирам всичко, което ме интересува професионално: разнообразни новини – от законодателни промени до новости в медицината, интересни дискусии и обучения, които мога да гледам в удобно за мен време, тестове, които да направя и да получа сертификат, клинични казуси и др. Мога да кажа, че

CredoWeb „напипва пулса” на здравната система

Бихте ли посочили виртуално събитие, което Ви е впечатлило най-много?

Те са много, но може би дискусиите за COVID-19. Най-вече защото в тях се засягат различни аспекти на заболяването през призмата на специалисти от различни области. Друго, което лично на мен ми е много полезно и интересно, са публикациите за Шуслеровите соли. Въпреки, че съм изкарала курса за Шуслеров терапевт, в CredoWeb намирам информацията много добре подредена  - по групи заболявания и конкретните соли, които се прилагат при тях. Лекторите са другото нещо, което за мен е много важно и което е дава голяма преднина на платформата.

Най-голямо впечатление ми прави доц. Сотир Марчев, когото обожавам да слушам

Той успява да задържи вниманието на аудиторията, защото говори много увлекателно и представя информацията по разбираем начин. Друг добър презентатор е д-р Александър Симидчиев.

Какви промени бихте препоръчали, за да се повиши активността на общопрактикуващите лекари, а и да медицинската гилдия като цяло?

Мнението ми е , че е добре да наблегнете на повече реклама и популяризиране сред лекарите.

Формира ли се според Вас дигитално общество на общопрактикуващите лекари?

Имаме много добър инструмент за онлайн комуникация помежду ни, а именно група във Фейсбук, в която намираме съмишленици, споделяме теми, казуси, ехографии и др.

 

Бихте ли препоръчали CredoWeb на Ваши колеги и защо?

 

Бих го препоръчала горещо и го правя, защото чрез CredoWeb можем да поддържаме знанията си актуални, докосвайки се до много светила на медицината и други лекари с дълбоки познания в областта си.

 

 

Защо д-р Невин Садъкова спечели приза ОПЛ - Лидер на мнение за първата половина на 2022 г. прочетете >>>ТУК>>>

 

Коментари

Здравейте,Доктор Садъкова!Приемете моите искрени поздравления,за честта да носите званието'Лидер на мнение" в нашата обичана платформа за дигитално обучение и комуникация на лекарите!Желая Ви здраве и още много успехи!Сърдечно:Доктор Людмила Костова-Враца-30.07.2022г.