Публикация

Д-р Иван Величков с приз Лидер на мнение сред кардиолозите за първата половина на 2022 г.

Д-р Иван Величков с приз Лидер на мнение сред кардиолозите за първата половина на 2022 г.

Д-р Иван Величков спечели приза Лидер на мнение сред кардиолозите в CredoWeb за първата половина на 2022 г. Неговите мнения във виртуалните формати са му спечелили 589 точки за импакт сред другите участници в професионалните и обществените виртуални събития. Като носител на отличието той получава специален бадж, който ще се позиционира на профила му в следващите 6 месеца. 

 

Импакт точките се формират на база споделените мнения и техните преглеждания, харесвания и коментари/отговори от други участници (Виж методологията)

 

Подгласници на д-р Величков са: д-р Павлинка Алексиева (514 импакт точки), д-р Радостина Илиева (495 импакт точки), д-р Йордан Бояджиев (274 импакт точки).

Някои лекари са предизвикали интереса на колегите си дори с епизодично включване с мнение или въпрос. Такива са Анастас Стойков и Даниела Пурчева, чийто активности са били забелязани от колегите им над 200 пъти.

 

Победителят д-р Величков  е кардиолог от ДКЦ 6 в Пловдив. Специалист с дългогодишна практика и множество пациенти. Фокус на практиката му е неинвазивната сърдечна функционална диагностика - ЕКГ, ехокардиография, велоергометрия.

 

Ето какво сподели той по повод отличието в CredoWeb:

Понякога човек се изкушава да изрази мнение и благодарност, а и добрият тон го изисква. Информацията по линията на CredoWeb е много полезна и достъпна. Лекторите са водещи български и европейски специалисти, които на практика ни посещават вкъщи. Презентациите в дискусиите имат изключително висока практическа насоченост, съчетана с последните научни достижения. Най-ценното за мен е, че в някои от тях съвместно участват специалисти от различни области (онкология, кардиология, неврология, имунология, ендокринология, пулмология, нефрология)  и така се разчупват ограниченията на твърде тясната специализация. 
  

Коментари