Публикация

В Goldenburg Medical Service обслужват болните с безгранично търпение и внимание

В Goldenburg Medical Service обслужват болните с безгранично търпение и внимание

Огромна е благодарността ми към екипа на Goldenburg Medical Service за грижите и внимателното отношение, заяви пловдивчанката Красимира Вътева. Впечатленията ми са отлични – след като се уговорихме кога да ме вземат, за да ме закарат до болница „Еврохоспитал“, дойдоха на време, не ме краха да чакам изобщо, успешно ме транспортираха, оказваха ми съдействие във всеки един момент, добави тя.

Жената паднала в трап близо до дома си

Красимира пострадала на 10 юни на метри от блока, в който живее в кв. Кючук Париж след падане в дълъг изкоп. Дупката била изкопана на края на пътека близо до детска площадка и до пенсионерския клуб в квартала. Инцидентът станал на свечеряване, не се виждало добре. Валял дъжд и семейството бързало да се прибере вкъщи. Жената се подхлъзнала и се озовала в трапа. Усетила силна болка, а след прегледа от лекар от Спешна помощ, се разбрало, че има счупване на десен крайник. На другия ден нямало и следа от трапа, след като се разчуло, че има сериозно пострадал човек.

Възстановяването й ще продължи още най-малко 4 месеца

Неприятната случка обрича Красимира на едномесечно обикаляне по болници и лекари. Първоначално й казали, че ще се оправи без операция, но накрая се наложило да оперират счупения крак. До 20 август има категорична забрана да стъпва на пострадалия крайник. Придвижва се в дома си с помощта на проходилка, подпирайки се на ръце и на здравия си крак. По всяка вероятност още най-малко 4 месеца ще продължи възстановяването ми, каза тя с тъга, защото трагедията става в разгара на подготовката на научна конференция и след успешно защитена докторантура.

 

Тъй като в момента се налага да посещава лечебни заведения за контролни прегледи, има нужда от специализиран медицински транспорт. Затова звъни на 032/9112.

За мой късмет попаднах на екип от професионалисти, които не само си разбират от работата, но са много сърдечни и безкрайно търпеливи към болния, което не е често срещано в днешно време. Ще ми се налага още да ползвам услугата и съм напълно уверена, че ще търся единствено Goldenburg Medical Service, от които съм много доволна. Препоръчвам на всички, които имат нужда, да се обърнат към специализираната фирма, само тогава ще ме разберат добре,

казва Вътева.

Специални благодарности за д-р Георги Крумов и д-р Иван Кацаров

Красимира отправи благодарност и към началника на Хирургия д-р Иван Кацаров и към д-р Георги Крумов, началник на АГ отделението в МБАЛ „Медлайн“, партньор на Goldenburg Medical Service. Двамата са изключителни професионалисти, на които пациентите могат да се облегнат винаги, защото са и дълбоко човечни, изтъкна жената.

Коментари