Публикация

Приложение на хомеопатията в денталната медицина

Приложение на хомеопатията в денталната медицина

За първи път в България ще се проведе семинар по практическото приложение и възможностите на хомеопатията в денталната медицина.

Защо хомеопатията е подходяща за приложение при стоматологични интервенции и какви са нейните предимства в грижата за пациента? Тези и други въпроси ще дискутира д-р Глория Файгелстейн, Бразилия, в своя авторски семинар, който ще се проведе на живо в София от 16 до 18.09.2022 г. Организатор на семинара е Център за здраве и образование „ЕДИКТА”.

Д-р Глория Файгелстейн е доктор по дентална хирургия със специалност по орална и максилофациална хирургия и специалност по хомеопатия. Тя е специалист по ортомолекулярна медицина, лекар с частна дентална хомеопатична практика с дългогодишен стаж и преподавател в държавния университет в Рио де Жанейро.

Д-р Файгелстейн ще сподели не само резултатите от своята 40-годишна практика като дентален лекар и хомеопат, но и авторските си проучвания за употребата на хомеопатични препарати и тяхното въздействие върху възстановяването на зъбите и здравето на пациентите – ценни знания за вашата още по-успешна дентална практика.

В авторския семинар на д-р Файгелстейн ще бъдат включени лекции по многобройни теми, сред които:

  • Приложения на хомеопатията в стоматологията, включително в детската стоматология.
  • Хомеопатични решения при бруксизъм, ортодонтски процедури, в ендодонтията и при периодонтални болести, при имплантологични операции и др.
  • Хомеопатично лечение на инфекции с ендодонтски произход – абсцеси.
  • Овладяване на психичната реакция при орална хирургия и други хирургически процедури.
  • Възстановителни процедури с хомеопатия при оперативни процедури, при протезиране.
  • Профилактика с хомеопатия в денталната медицина и др.

За да извлечете максимална полза от този семинар, е препоръчително да имате познания за основните принципи на приложение на хомеопатията като лечебен метод.

За допълнителна информация и задължителната предварителна регистрация за участие в семинара - https://edicta-bg.com/homeopatija-v-dentalnata-medicina/

Коментари