Публикация

Обученията ни за бъдещи родители продължават, вижте програмата за септември

Обученията ни за бъдещи родители продължават, вижте програмата за септември

Скъпи бъдещи майки и бащи,


Заповядайте на Деня на отворените врати и беседите за бъдещи родители през септември, за да получите ценна и полезна информация за бременността, раждането и грижите за бебето. Нашата цел при провеждането на безплатната програма за обучение е да преминете спокойни през вълнуващия път към родителството и уверени в себе си да поемете грижите за своето новородено. Всички събития ще се състоят в Аулата на етаж 9, като не е необходимо предварително записване.

 

По време на беседите нашите специалисти ще обърнат внимание на всички важни аспекти от проследяването на бременността, раждането, първите грижи за новороденото, кърменето, масажът и гимнастиката на бебетата. Също така как се променят партньорските отношения след появата на бебето и как успешно да изпълняваме родителската и съпружеската роля.

В Деня на отворените врати на 20 септември

от 13:00 часа ще Ви срещнем с д-р Мария Атанасова от Клиниката по Акушерство и гинекология и д-р Радка Масларска, начело на отделението по Неонатология. В рамките на събитието ще получите пълна информация за раждането и грижите за майката и бебето в акушеро-гинекологичния и неонатологичен комплекс на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда. Ще можете да зададете и всички въпроси, които ви вълнуват.

Лекциите за бъдещите родители са напълно безплатни

Не е необходимо предварително записване.

 

Очакваме Ви!


Вижте пълната програма за месец септември:

 

Беседи за бъдещи родители

Коментари