Публикация

„ЛИНА” отвори централни лаборатории в Пловдив и Стара Загора

„ЛИНА” отвори централни лаборатории в Пловдив и Стара Загора

„ЛИНА” направи обслужването на пациенти още по-бързо, като отвори модерни централни лаборатории в градовете Пловдив и Стара Загора. Удобство за пациентите е, че в тях има и манипулационни, в които се вземат проби.  

 

Лабораторията в Пловдив се намира в район „Тракия”, срещу входа на „Акваленд” (ул. „Георги Данчов” №42, блок Л). Тази локация е изключително удобна за паркиране, ако сте с кола или е необходимо да извършите изследвания през уикенда. Към момента работното време е от 07:00 до 18:00 часа в делнични дни и от 07:00 до 14:00 часа в събота.

 

Лабораторията в Стара Загора се намира на бул. „Руски”  №47 (до Операта) и работи от понеделник до петък от 07:00 до 18:00 часа. Пред нея също има възможност за паркиране.

 

„ЛИНА” е едно от най-големите здравни заведения в страната. Има развита мрежа от 60 манипулационни в областите: Бургас, Варна, Пловдив, Стара Загора, Сливен и Ямбол. Екипът ѝ включва специалисти по: клинична лаборатория, микробиология, имунология, трансфузионна хематология, вирусология, паразитология, цитохистопатология, генетика и молекулярна биология.

 

Лабораторията извършва изследвания както по Здравна каса, така и срещу заплащане. Всеки месец  предлага и голям брой профилактични пакети на намалени цени. Често те включват изследвания за: щитовидна жлеза, диабет, сърдечни заболявания, постоковид синдром, полови хормони, витамини и др. Посещавайки „ЛИНА”, Вие можете да се включите и в безплатните ѝ  анализи. Повече информация можете да откриете на сайта www.lina-bg.com, а при въпроси да се свържете с националния номер: 0700 10447.

 

Коментари