Публикация

Нова манипулационна в кв. „Свети Георги” в Поморие

Нова манипулационна   в кв. „Свети Георги” в Поморие

Жителите на кв. „Свети Георги” в Поморие вече няма нужда да пътуват за лабораторни изследвания. Те могат да посетят новата манипулационна на „ЛИНА”, която се намира  на ул. „Морска” №52 и работи от 07:00 ч. до 12:00 ч. в делнични дни. В нея важат и месечните профилактични кампании с анализи на преференциални цени.

 

„ЛИНА” има общо два адреса в Поморие, като другият е в центъра на града - на ул. „Македония” №23.

 

„Отворихме манипулационната в квартала, за да сме в помощ на пациентите, за които не е удобно или са възпрепятствани да пътуват. Много пъти сме говорили с тях за това и сме се ангажирали с тази тема. Надяваме се така да помогнем за по-доброто здравно обслужване на жителите в тази част на града”, споделят от „ЛИНА”. За екипа морският град е специален, тъй като в него основават един от първите си филиали. Днес здравното заведение вече има национално присъствие и манипулационни в областите: Бургас, Варна, Пловдив, Стара Загора, Сливен и Ямбол.

 

Лабораторията извършва изследвания както по Здравна каса, така и срещу заплащане. Повече информация може да откриете на сайта www.lina-bg.com.

Коментари