Публикация

Електронно обучение КОЛДИСЕПТ наноСилвър

Електронно обучение КОЛДИСЕПТ наноСилвър

Електронно обучение КОЛДИСЕПТ наноСилвър e проектът, с който компанията Алпен Фарма кандидатства в конкурса Hi Hybrid. Той се провежда в рамките на годишната конференция PHARMA NEXTGEN 2022

26 октомври 2022 от 14 часа – гледайте на живо тук >>>

Целта е била за кратък период от време (2 месеца) в обучението са бъдат включени голям брой лекари и фармацевти (1200 лекари и 800 фармацевти) от цялата страна. Програма е насочена към разширяване на познанията едновременно за трите продукта от серията Колдисепт наноСилвър. 

 

Обучението е било част от финалния етап на серия активности за широко представяне на лекари и фармацевти на новата серия медицински изделия Колдисепт наноСилвър. Те са предназначен за лечение на възпалителни УНГ заболявания на основата на наноколоидно сребро. Мястото, където проектът е реализиран, е системата за електронно обучение Contipso Learning.

Хибридният момент е в ангажирането на медицинските представители от Алпен Фарма България. Те подпомагат регистрацията на участниците и имат възможност да подпомагат обучаемите на живо или дистанционно. Участниците получават период от 10 дни след регистрацията, за да преминат през обучението в удобно за тях време. Могат да влизат многократно и да завършат обучението поетапно. При 100% завършеност на курса получават сертификат от Немската академия по хомеопатия и натуропатия и подарък от Алпен Фарма.

 

Съотношението между офлайн и онлайн активности в рамките на проекта е разделено поравно - 50% офлайн – представяне, мотивиране, инструктиране, награждаване и 50% онлайн – обучителна част Уникален инструмент за управление на обучително съдържание.

 

Резултатите се оценяват като много положителни от Алпен Фарма. В обратна връзка медицинските специалисти споделят за положително отношение както към формата, така и към съдържанието на обучението.

Прикачени файлове

elektronno obuchenie.pdf

Коментари