Публикация

Pharma NextGen 2022 – акценти от проекти за медицински специалисти (Видео)

Pharma NextGen 2022 – акценти от проекти за медицински специалисти (Видео)

В рамките на ежегодната конференция Pharma NextGen 2022, която се проведе на 26 октомври 2022 г. се състоя конкурсът Hi Hybrid за иновативни и ефективни хибридни проекти. В частта, насочена към медицинските специалисти, се състезаваха седем проекта на фармацевтични компании.  
 
Бьорингер Ингелхайм участва с проекта „Двуетапна лоунч програма "С Вашата Воля и Силата на Jardiance " и "Jardiance: историята на успеха продължава". Той включва онлайн събитие за кардиолози, ОПЛ, ендокринолози и нефролози, както и присъствена конференция, на които бе дискутирана темата за сърдечната недостатъчност с намалена фракция на изтласкване (HfrEF).  
 
Проектът на Монтавит България „Позициониране на Тавипек форте за лечение на симптомите преди, по време и след COVID-19“ бе свързан с организирането на уебинар с водещи експерти и практици в лечението на COVID-19. Форумът бе насочен към пулмолози, УНГ, инфекционисти, ОПЛ и фармацевти  - общо над 3000 здравни професионалисти. 
 
Екофарм се представи с проекта „Omnichannel marketing - предизвикателства, възможности и решения“. Целта му е да се намерят правилните решения на промените в бизнес средата ("новото нормално") и предизвикателствата след COVID-19. Бяха организирани три национални виртуални събития с водещи медицински специалисти, обхващащи основните аспекти на COVID-19.  
 
Проектът на Амжен България „Дигитални комуникации в условията на COVID-19“ с фокус върху остеопорозата има за цел увеличаване на информираността за заболяването, рисковите фактори и социалното влияние. Тези проблеми бяха поставени в контекста на ваксинационните кампании и как поставянето на ваксини се комбинира с настоящите лекарствени средства за лечение на остеопороза.  
 
Полфарма представи проекта „Хибриден кардиологичен форум с международно участие на тема „COVID-19 & POST-COVID-19 и връзката им със ССЗ - тенденции през 2021 г.“. От фирмата организираха кардиологичен форум, който да запознае водещите кардиолози в страната с най-новите и последни тенденции в лечението на ССЗ. 
 
Алпен Фарма България се включи с проекта „Електронно обучение КОЛДИСЕПТ наноСилвър – Модерният подход в защитата срещу бактерии и вируси“. За кратък период от време близо 1200 лекари и 800 фармацевти се присъединиха към обучителна програма за разширяване на познанията едновременно за трите продукта от серията Колдисепт наноСилвър. Това се случи чрез платформата за електронни обучения Контипсо, предоставяща възможност за създаване на дистанционно обучениe с интерактивно съдържание, с фирмени лога, цветове и изображения. 
 
Проектът на Мирта Медикус „Съвременни стратегии при превенция, терапия и възстановяване от вирусни инфекции в условията на пандемия“ има за цел да подпомогне работата на специалистите в борбата с вирусни инфекции, включително COVID-19, в условията на пандемия. Бе организирано виртуално събитие, в което проф. Георги Момеков разгледа основните фази на протичане на острите вирусни инфекции, както и ефекта и широкото приложение на продуктите представени под метафората "Пътят на здравето".  

Целия панел, посветен на медицинските специалисти, както и кои са наградените можете да видите във видеото.   

Коментари