Публикация

Безплатни консултации с офталмолог, хирург и невролог

Във връзка с Коледните и Новогодишните празници и заради хроничната липса на направления за специалист екипът на Медицински център-1 в Пловдив обяви, че ще преглежда безплатно от днес до края на декември.


Всеки желаещ, който има нужда от консултация с офталмолог, хирург и невролог, може да посети третия етаж в сградата на болница „Медлайн” без талон от личния лекар.

Необходимо е обаче предварително записване на тел. 032/644 222.

Пациентите ще бъдат консултирани от проф. Петър Учиков - доайен в гръдната и коремната хирургия, доц. Марин Атанасов – един от най-добрите специалисти при безкръвни операции за премахване на катаракта (старческо перде), д-р Екатерина Георгиева - специалист по офталмология и очна хирургия, д-р Грую Мишев - специалисти по коремна хирургия, и д-р Валентина Спасова, специалист по нервни болести и невроотология.

„Невроотологията е наука, която обединява знанията на неврологията и оториноларингологията. Неин обект са състоянията, обусловени от разстройства в работата на вестибуларния апарат. Към тях се отнасят световъртежът, нарушенията в равновесието, походката и координацията на движенията. Невроотологичното изследване позволява да се направи ранна диагностика на онкологични, съдови и възпалителни заболявания на главния мозък и УНГ органите”, обясни д-р Валентина Спасова.

Коментари