Публикация

СТИНГ празнува 30-годишен юбилей

„Преди 30 г. стартирахме компанията „СТИНГ“ с голям оптимизъм и надежди като току що завършили студенти. Целите ни бяха да направим така, че да снабдяваме с лекарства и всички необходими стоки аптеките, които тогава бяха много малко. Фирмата се разви много бързо в годините.

 

Не сме се отклонили от дистрибуцията, защото чрез нея те достигат до крайния потребител. Стабилни партньорства с всички фармацевтични компании, които продават в България.“ Това споделя в юбилейно видео маг. фарм. Аделина Любенова, отговорен фармацевт, мениджър по качество и маркетинг, съосновател на „СТИНГ“ АД.

 

Успехът на компанията се дължи на невероятния логистичен труд, на усилията всяко ново лекарство да пристигне по най-бързия начин в България, допълва Любенова и добавя:  

„Мисията на „СТИНГ“ е да доставя не само лекарства в аптеките, но и професионална информация, да бъде възприета като стълба към познание и професионализъм.“

 

Гледайте цялото видео с маг. фарм. Аделина Любенова!

Коментари

ЧЕСТИТО БЪДЕТЕ  ЗДРАВИ И НАЙ ДОБРИТЕ КАКТО ВИНАГИ

Честит юбилей! Благодарности за дългогодишното партньорство!

На целия екип желая здраве ,много  вдъхновения и удовлетворение от свършеното!

Поздрави.

Здравейте,уважаеми колеги!Поздравления за вашия хубав юбилей!Аз съм лекар с дълга практика и работя като личен лекар на деца и възрастни пациенти и контактувам с много фармацевтични фирми,но до днес не ме е посещавал ваш мед.представител и съм изненадана от този пропуск.Моля,елате и в моя кабинет в ДКЦ-Враца,ет 4 к-т2!С поздрав;Доктор Людмила Костова-Враца-15.11.22г.