Публикация

Лекарите от УМБАЛ "Св. Анна" в София спасиха живота на баща ми

Лекарите от УМБАЛ "Св. Анна" в София спасиха живота на баща ми

"Казвам се Лора Рахнева и искам да изразя своята огромна благодарност и признателност към УМБАЛ "Св. Анна" - София АД и в частност екип Ендоваскуларна хирургия на д-р Нурфет Алиоски, който спаси живота на баща ми“. Така започва писмо от благодарното семейство на възрастен пациент от гр. Елин Пелин до софийската болница.

 

Бащата на Лора Рахнева е с тежка диагноза и е транспортиран по спешност с линейка от МБАЛ-Елин Пелин в УМБАЛ "Св. Анна" - София, където е приет най-напред в Неврологичното отделение, а малко по-късно - в Ендоваскуларна хирургия.

„Ще разкажа с няколко думи, които не могат на опишат съвсем точно ситуацията, но пък могат да предоставят информация за Вас и екипите Ви в каква посока е нужно да развиваме добри практики. И в каква посока да се отделя внимание на лечебните заведения. Защото е важно да знаем, че в сферата на здравеопазването в България работят изключителни Хора и те имат нужда от подкрепа на всички нива, за да бъдем ние обикновените хора в добри ръце“, се казва в писмото.

Накрая Лора Рахнева благодари и на общопрактикуващия лекар д-р Йордан Петров от Елин Пелин.

 

Цялото писмо можете да видите в прикачения файл.

Прикачени файлове

Scan 24 Nov 2022, 8.20 (2).pdf

Коментари