Публикация

Ваучери за безплатни прегледи по случай предстоящите празници и в ДКЦ „Софиямед“ - Люлин

Ваучери за безплатни прегледи по случай предстоящите празници и в ДКЦ „Софиямед“ - Люлин

Ваучери за безплатни прегледи по 15 специалности раздадоха днес в ДКЦ „Софиямед“ - Люлин служителите от Регистратура на посетителите на медицинския комплекс.
Акцията е част от кампанията, която се реализира и в ДКЦ „Софиямед“ - БЛОК1 за безплатни прегледи под формата на ваучери по случай коледните и новогодишните празници.

Акцията в сградата на ДКЦ „Софиямед “ - Люлин ще продължи и в утрешния ден - петък

до изчерпването на всички ваучери, а в ДКЦ „Софиямед“ - БЛОК1 на бул. „Г. М. Димитров“ пациентите и посетители на медицинския комплекс все още имат възможността да изтеглят от останалите няколко ваучера за безплатен преглед, от Коледната елха на Здравето, разположена в Централното фоайе, до 15 декември.

 

Ние вярваме, че профилактиката е най-добрата превенция и нашата цел е профилактиката на обществено-значими заболявания, тяхната превенция или откриването им в ранен стадий, така че да не се стига до болничното легло. За това по случай предстоящите празници екипите ни решиха да подарят на своите пациенти тази възможност- чрез късмета си, да реализират безплатен преглед или да преотстъпят ваучера на свой близък, с идеята да посрещнат новата 2023 г. здрави“, коментира екипът на медицински комплекс „Софиямед“.


Екипът на медицински комплекс „Софиямед“ Ви желае светли и здрави коледни и новогодишни празници!


Повече информация за кампанията в ДКЦ „Софиямед“ - БЛОК1 вижте ТУК

Коментари