Публикация

Комбиниран тест за респираторни вируси и изследване за антитела на намалени цени в „ЛИНА”

Комбиниран тест за респираторни вируси и изследване за антитела на намалени цени в „ЛИНА”

През януари и февруари бързият тест за пет респираторни инфекции е на намалена цена от 45 лв. на 35 лв. в лаборатория„ЛИНА”. Благодарение на него с една проба може да се установи дали човек е заразен с: COVID-19, сезонен грип тип А и тип Б, респираторен синцитиален вирус, аденовирус или  микоплазма пневмоние.

 

Изследването е препоръчително при симптоми и помага за навременната диагностика и правилно лечение. То е особено полезно в момента, когато едновременно циркулират различни вирусни причинители, част от които със сходни симптоми. Не на последно място е улеснение и за родителите, тъй като от детето се взема една проба.

 

Отново през януари и февруари  на намалена цена в „ЛИНА” е и количественият тест за антитела срещу COVID-19 – съответно от 19 лв. на 12 лв. Той е подходящ за преболедували, ваксинирани и хора, които имат съмнения, че наскоро са се срещали с новия коронавирус.

 

За комбинирания тест за респираторни вируси се взема проба от назофаринкса, а за теста за антитела кръвна проба. За изследванията можете да посетите  всички самостоятелни лаборатории и манипулационни на „ЛИНА” в областите: Бургас, Варна, Пловдив, Стара Загора, Сливен и Ямбол.

Коментари